dilluns, 25 de gener del 2016

Casserolada i moció al Ple de l'Ajuntament

Dijous 28 de gener, 19:00 h, Plaça de la Vila

La propera cita per evitar el tancament de línies de P3 de l'escola pública a Sant Feliu és aquest proper dijous, 28 de gener, al Ple de l'Ajuntament. La plataforma Sant Feliu es mou ha presentat una moció demanant la implicació del consistori en l'assumpte del tancament de línies de P3 de l'escola pública.

Sant Feliu es Mou caceroladaUs convidem a tots/es a venir al Ple.

Ens concentrarem a la Plaça de la Vila, a les 19:00.

Farem una casserolada fins a les 19:30 h, hora del Ple.

La moció proposa que es defensi la llibertat d'elecció d'escola de les famílies abans de la pre-inscripció, per la qual cosa és imprescindible que no es tanquin línies de P3 abans de fer aquest pas.


I a més a més, que es defensi l'escola pública, ja que sempre li toca a la pública quan es tracta de tancar línies de P3, tot i que la concertada es financia igualment amb fons públics. S'estableix d'aquesta manera un greuge comparatiu a partir d'una opció política que no sempre apareix als mitjans de comunicació. Al Baix Llobregat es preveu tancar 22 línies de P3 públiques!! És el que els partits de centredreta han estat fent durant els últims anys.

També es demana que es canviï la llei i s'abaixi la ràtio màxima d'alumnes per classe i es torni a les ràtios d'abans de la crisi. Ja hem pagat amb escreix els anys de crisi. Ara que hi ha menys infants per escolaritzar és just que s'abaixi la ràtio (tant a la pública com a la concertada) i s'aposti de manera decidida per l'educació.

Descarrega't la moció.

Diversos partits polítics també presentaran moció en aquesta línia.

D'altra banda, aquí teniu el manifest que es va llegir dissabte 23 de gener a la Plaça de la Vila i un fragment de les actuacions de les colles de les ampes de Sant Feliu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada